Bo på första parkett ut mot Viveronesjön

Hotel Marina
Hotel Marina lockar med både sjöutsikt, privat sjöstrand, pool och restaurang.

Varför dela Gardasjön eller Comosjön med 50 000 andra turister, när du kan ha en annan sjö helt för dig själv?

Viveronesjön ligger i regionen Piemonte, nästan precis mitt emellan Milano och Turin. Det är en cirkelformad sjö, omgiven av vackra kullar med Alpernas karaktäristiska profil i bakgrunden. Längst nere vid sjön ligger Hotel Marina och lockar med både sjöutsikt, privat sjöstrand, pool och restaurang – så i grund och botten kommer man inte sakna någonting alls om man väljer att spendera ett par fridsamma semesterdagar i dessa flotta omgivningar.

Hotel Marina ved Viveronesøen
Utsikten är spektakulär när man äter utomhus på Hotel Marina.

Massor av aktivitetsmöjligheter

Om det – i värsta fall – skulle regna på en av dina semesterdagar, så finns det en stor möjlighet till aktiviteter inomhus då hotellet har ett biljardbord, ett lounge-område och en liten butik med försäljning av produkter producerade av lokala, kringliggande gårdar.

Och när solen återigen tittar fram, föreslår jag dig att hyra cyklar, spela tennis, koppla av vid poolen, besöka områdets vingård eller bege dig ut på en många vandringslederna kring sjön.

Buffet på Hotel Marina ved Viveronesøen
Utbudet på Hotel Marinas frukostbuffé är stort – och välsmakande!

Vill du veta mer om Hotel Marina?

Om du vill veta mer om Hotel Marina kan du besöka vår sida om hotellet och läsa om dess faciliteter, rum, priser, reviews och mycket mer genom att trycka här.

Om du har frågor angående hotellet, är du mer än välkommen att ringa till oss på 040 60 60 499 eller att skriva till oss genom att trycka här.

Om veckans semsterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av In-Italias semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.
Tags from the story
, ,
Written By
More from Allan

Upplev naturparkerna på den italienska Rivieran

För många semesterfirare är den italienska Rivieran ett lika bra, men billigare...
Read More

Kommentera

Din email-adress kommer inte visas. Obligatoriska fält är markerade med *