Ett paradis i Alperna drivet av en eldsjäl

Maison Tissiere Guja
Den dedikerade värdinnan Guja tar väl hand som sina gäster på Maison Tissiere.

Har du någonsin sett den danska komedin Sommar i Tyrolen? Filmen utspelas i en alpidyll: sångglada gäster, hurtiga servitörer och ett bergshotell i luttrat trä – allt sammanbundet till en härlig blandning av lugn och ro. Många av er skulle säkert tycka att det vara en upplevelse för livet att besöka hotellet ”Den vita hästen”, men ni skulle nog gärna vara utan de gamla mormorsgardinerna i fönstren och den naiva personalen.

Smakfullt inrett bergshotell med själ

På In-Italia har vi för några år sedan hittat en modernare utgåva av Sommar i Tyrolen: Maison Tissiere ligger i den lilla historiska landsbyn Antey Saint André mitt i de italienska Alperna i Aostadalen.

Här kan du uppleva samma värme, charm och öppna armar som i den danska filmen, men samtidigt bo i smakfullt inredda rum med tillgång till både pool, wellnesscenter, underjordisk parkering och en vacker restaurang med öppen spis.

Välkommen till det mer exklusiva Sommar i Tyrol.

Restauranten på bjerghotel Maison Tissiere
Det är en fantastisk utsikt från restaurangen på bergshotellet Maison Tissiere.

Vill du veta mer om bergshotellet Maison Tissiere?

Du kan läsa mer om hotellets faciliteter, rekommendationer och priser här. Om du har frågor om hotellet, är du varmt välkommen att ringa oss på 040 60 60 499 eller skriva till oss här.

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av In-Italias semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.
Taggar från inlägget
Skriven av
Mer från Lino

Italienarnas kärlek till svamp

När man dagligen rör sig fram och tillbaka mellan flera språk, kommer...
Läs mer

Kommentera

Din email-adress kommer inte visas. Obligatoriska fält är markerade med *