Gå på opera i italienska amfiteatrar och i de stora operahusen

Opera-arenan i Verona
Arenan i Verona tillhör de mest kända operascenerna i världen.

Upplev magin på scenen, entusiasmen från publiken och nöjet att delta i ett utomhusarrangemang. Vi erbjuder nu opera i romerska arenor under öppen himmel och i de stora operahusen i Italien.

Det är något alldeles speciellt, ja nästan magiskt, att gå på opera i Italien. Detta kan bero på att de italienska operorna tillhör några av de mest kända och att det känns naturligt att höra en i dess eget hemland. Eller kanske beror det på att man i förväg är på gott humör, det är ju semester – och vardagslivet är långt borta. Eller kanske för att italienarna generellt är en mer medverkande och begeistrad publik än den nordiska, eller rättare sagt, detta är en publik som ger mer utrymme för sina känslor. Prova till exempel att gå på opera i Napolis Teatro San Carlo så ska du få se!

Opera-forestilling på arenaen i Verona
Opera-föreställning på arenaen i Verona

Allt detta gör operaföreställningar i Italien till en enastående och minnesvärd upplevelse. Och är detta inte nog så är omgivningarna säkerligen också ett minne för livet: Den romerska arenan i Verona, det återuppstådda Fenice i Venezia, Scala-operan i Milano som kan kallas operahuset över dem alla, friluftsteatern vid Puccinis gamla jaktmarker nära Lucca och många fler.

Ring oss på 040 60 60 499 eller boka din operaföreställning på www.in-italia.se

Taggar från inlägget
, ,
Skriven av
Mer från Lino

Smaka på Venedigs berömda aperitif

Var och en, som har varit i Venezia (Venedig) med omnejd, om...
Läs mer

Kommentera

Din email-adress kommer inte visas. Obligatoriska fält är markerade med *