Karta över Italien – se Italiens olika resmål och sevärdheter

Utsikt från Ravello på Amalfikusten
Utsikt från Ravello på Amalfikusten

Upptäck Italien med denna karta, och få en bättre överblick över några av landets populära resmål och intressanta sevärdheter. Kartan är också en möjlighet att få inspiration till okända pärlor, som du kan uppleva på din semester till Italien.

Interaktiv karta över Italien

Du kan trycka på kartan, liksom det är möjligt att zooma in eller ut. Klicka på de orange ikonerna för upplysningar om städer och andra populära resmål. Här hittar du också länkar till artiklar om stället med fördjupande beskrivningar. På kartan kan du också se placeringen av Italiens största flygplatser (de blå ikonerna). Väljer du fullskärmsvisning så öppnar kartan i ett nytt fönster, och du kan då också söka i kartan.

Har du redan hittat ett resmål du ska besöka, kan kartan hjälpa dig att hitta intressanta utflyktsmål i närheten av din semesterbostad i Italien. Har du ännu inte bestämt dig för vilken del av landet du vill besöka, är kartan en möjlighet att få lite inspiration innan du bokar resan hos In-Italia.

Spara kartan på din mobil

Kartan här oven är utgiven av Google. Har du en smartphone med appen Google Maps, kan du därför enkelt spara kartan på telefonen för att senare använda den på semestern. Du ska bara klicka på den lilla stjärn-ikonen ovanför kartan på vänster sida. Därefter kommer du kunna hämta kartan på din mobil genom att gå in under Mina Platser och sedan Kartor appen.

Med de nya reglerna för dataroaming i EU kan du med de flesta svenska mobilabonnemang, utan oro för priset, använda Google Maps (och andra liknande appar) på sin semester i Italien.

Resor till Italien

Oavsett om du planerar en romantisk parsemester, eller är på jakt efter en härlig semester för hela familjen, kan du hitta en semesterbostad som passar dina behov hos In-Italia. Utöver ett stort val av hotell, semesterlägenheter, villor och andra former av boende, kan du också enkelt boka både flyg och hyrbil hos oss.

Hitta din resa till Italien med In-Italia här

Written By
More from Mikkel H.

Tiden då det var gratis entré till Pantheon i Rom är över

Det antika templet Pantheon, är en av Roms mest spektakulära sevärdheter och...
Read More