Lantställe med naturscenarier, svängrum och stor pool

Relais Villa d'Assio
Relais Villa d'Assio bjuder bland annat på en enorm pool...

Många faktorer ska upp i en högra enhet, när semester till Italien ska planeras. Flygtransporten ska helst fungera smidigt och gå direkt och snabbt till semesterboende. Därutöver ska semesterstället också leva upp till en rad krav från både stora och små. Många vuxna kan ofta tänka sig ett “oupptäckt” ställe, medan barnen är glada så länge det finns en pool, lekaktiviteter och en massa plats för lek.

Relais Villa d’Assio, som ligger endast 100 km från Rom, och på gränsen till Italiens gröna hjärta Umbrien, kan sägas leva upp till många av dessa kräsna krav många ställer på en vällyckad Italiensemester: ett landskapsmässigt Paradis utan trängsel och oljud – som endast bryts av den enorma poolens blå färger.

Landskab omkring Relais Villa d´Assio
Landskapet runt Relais Villa d´Assio…

Detta helrenoverade semesterställe har också en styrka i att det kan erbjuda olika typer av övernattningsmöjligheter:

Den kräsna och designälskande typen kommer otvivelaktigt välja en av de två sviterna som ligger i lugna omgivningar lide bort från hotellets centrala delar: antingen den gröna Suite Prato eller den röda Suite Fuoco. Här hittar du integritet, skarpa färger, lyx och design.

Alternativt kan du i den centrala delen välja att bo i ett dubbelrum (standard och superior, eller utan utsikt över landskapet) och således vara närmare allt: poolen, restaurangen, sportaktiviteter, reception och gemensamma områden.

Værelse på Relais Villa d´Assio
Ett av rummen på Relais Villa d’Assio

Den sista lösningen är till familjer som gärna vill smaka på lite lyx, men som fortfarande ska hålla sig inom en fast semesterbudget. Familjerummen Casale är då ideella. De ligger lite för sig själv, och har både sovrum och vardagsrum… och så är frukosten på hotellet också inkluderad.

Vill du veta mer om semesterbostaden Relais Villa d’Assio?

Då kan du läsa mer om ställets faciliteter, priser, rum, utflyktsmöjligheter och recensioner med mera här. Du är också mycket välkommen att ringa oss på 040 60 60 499, eller skriva till oss genom att trycka här.

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av In-Italias semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.

 

Tags from the story
Written By
More from Allan

Den stora italienska vandringsguiden

Många har utan tvivel hört Italien blivit kallat “Stövellandet”. Det är ingen...
Read More

Kommentera

Din email-adress kommer inte visas. Obligatoriska fält är markerade med *