Semester för hela familjen vid Liguriens största poolområde

Residence Loano 2
Residence Loano 2 har regionens största poolområde i kort promenadavstånd från samtliga semesterenheter.

Jag var mycket hänförd efter mitt besök på Loano 2, för att personalen var rar och professionell och inkvarteringen var klanderfri. Loano 2 är ett stort ställe, med totalt 360 semesterenheter fördelade på en Residence-del med en-, två, eller trerumslägenheter, samt en hotell-del med rum i olika kategorier. Och har jag nämnt Liguriens största poolområde?

Du ska söka efter Hotel Loano 2, eller Residence Loano 2, om du redan nu är intresserad. Men om du saknar lite mer input, innan du är övertygad om att detta är det perfekta semesterstället för dig och dina vänner, eller din familj, så ska du läsa mer här.

Hög service

Som tidigare nämnt, så besitter man en hög grad av proffessionalitet på Loano 2 – det betyder, att det finns regler för hur receptionisterna ska klä sig, och hur gästerna bör tas emot – att ett leende kan göra hela skillnaden för besökaren. Man känner att ledningen på hotellet utbildar sin personal i mottagande och service, så att man säkrar att alla gäster får den optimala vistelsen. Således har man också sett till att ha en reception där personalen talar flera olika språk så att så många som möjligt kan göra sig förstådda. Och visst lyckas de! I alla fall kände jag mig oerhört omhändertagen, och inte minst därför vill jag rekommendera Loano 2, då servicen gör skillnad till och med innan du fått tillgång till ditt rum eller lägenhet.

Restauranten på Residence Loano 2
Redo för frukost på Residence Loano 2

Standard eller lyx

Loano 2 kan erbjuda inkvartering nästan helt efter kundens önskningar, då man har allt från som studiolägenheter med möjlighet för flera extrasängar, till superior-rum med två rum och stor balkong som pimpas med lite extra utrustning samt kostnadsfria tjänster. Detta rum säljs under kategorin Comfort – och är du intresserad av detta så fråga oss, då vi inte har de fasta priserna med i vårt program. Du kan med andra ord hitta precis den lösning som passar bäst till din semesterbudget och dina önskningar – vilket är ytterligare en anledning till att rekommendera Loano 2

Barnvänligt

Loano 2 ser sig själv som det perfekta familjesemester-centret, beläget endast 1,3 km från havet utanför en av Blomsterrivierans många badorter, Loano, och man har också satsat stort på att tillmötesgå barnfamiljernas önskningar och behov för underhållning under en kortare eller längre resa under solen. Det finns därför, förutom Liguriens största poolområde med barnpool, också tennisbana, fotbollsplaner, bocciabanor, pingisbord och lekplats till de minsta. Och så finns det cyklar att låna utan kostnad, en stor restaurang, pizzeria, bar och slush-ice samt många andra frestelser för barnen. Här finns snackbar, minimarknad och tvättstuga. Och så kan ni beställa barnstol och barnsäng till de minsta (mot betalning). De har, med andra ord, tagit hänsyn till barn i alla åldrar och med de stora gräsområdena och stigarna som förbinder alla byggnader på området, kan barn röra sig fritt och säkert på premisserna. Det, tycker jag, gör Loano 2 väl värt att rekommendera för barnfamiljer.

Poolområdet på Residence Loano 2
Poolområdet på Residence Loano 2

Badsemester och badland

På Loano 2 får du mycket badsemester för pengarna, för det är endast 1,3 km ner till havet, samtidigt som de har regionenes största poolområde i kort promenadavstånd från samtliga semesterenheter. Poolområdet, är avgränsat och inhägnat, och består av en olympisk pool som mäter 25×10 meter, med ett djup som går från 1,40 meter till 2,60 meter. Därefter finns en övertäckt och uppvärmd pool, som mäter 19×10 meter, med ett djup på 1,50 meter. Och så finns det en barnpool som mäter 12×15 meter och endast är cirka 40 cm djup. Omkring hela området flyter “sjön” som mäter cirka 21×12 meter och har ett konstant djup på 1 meter. Till slut kan du njuta av en mindre Jacuzzi på 4,4×4 meter, med ett djup på 96 cm. Och så finns det 2 km strand nedanför i staden, som består av sand och grus och mycket rent vatten, omgivet av ett milt klimat. Allt detta vatten gör Loano 2 ännu mer värt att rekommendera.

Vill du veta mer om Residence Loano 2?

Då kan du läsa mer om Residence Loano 2:s faciliteter, lägenheter, priser och recensioner på vår sida om stället här. Du är också varmt välkommen att ringa till oss på 040 60 60 499, eller att skriva till oss genom att trycka här, om du har några frågor.

Om veckans semesterbostad

Varje vecka fokuserar vi på en av In-Italias semesterlägenheter här på bloggen och låter en av våra kolleger som har en gedigen kunskap om den, argumentera varför det skulle vara ett bra val om du åker på semester hit.

 

Tags from the story
Written By
More from Allan

Bo vid en av Gardasjöns natursköna och fridfulla överraskningar

Många tror felaktigt att Gardasjön är lika med massturism, svensktalande service och...
Read More

Kommentera

Din email-adress kommer inte visas. Obligatoriska fält är markerade med *