TÄVLING – vinn en delikatesskorg från Itigo

ITIGO delikatess
TÄVLING: Vinn dessa härliga delikatesserna från ITIGO. Ett perfekt bot när längtan till Italien blir för stor!

TÄVLING! Vi älskar att samarbeta med företag som tycker om Italien lika mycket som vi! Precis ett sådant företag är ITIGO, ett litet familjeföretag som sedan 1997 importerar utvalda delikatesser från små Italienska producenter. Du har nu chansen att vinna en delikatesskorg från ITIGO, full med italienska härligheter. Allt du behöver göra är att följa @initaliaresor och @itigo_eko på Instagram, samt lägga upp en Italien-inspirerad bild på ditt eget Instagram där du kort motiverar varför just du ska vinna. Glöm inte att tagga båda företag i din text, samt att använda hashtaggen #delikatesskorgenitigo så att vi hittar din bild. Du måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas av In-Italia i samarbete med ITIGO. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med. Anställda på In-Italia och ITIGO får inte medverka i tävlingen.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #delikatesskorgenitigo godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. In-Italia förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury utser en vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #delikatesskorgenitigo. Bilderna bedöms efter kvalitet och motivation.

Juryn består av Louise Laurenius, Content Producer på In-Italia samt Helena Nyström, Ekonomi- och Marknadsansvarig på ITIGO. Juryns beslut går ej att överklaga.

Tävlingen pågår till den 31/7, 2017.

Vinsten består av en delikatesskorg från ITIGO. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter.

Vinnarna kontaktas på Instagram av @initaliaresor via kommentarsfältet under respektive vinnarbild, samt delges också på In-Italias Facebooksida. Vinnaren måste sedan delge sin adress till In-Italia för att kunna ta emot sitt pris.

In-Italia förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilden från Instagram på våra sociala medier, inklusive blogg, Facebook och Instagram. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Louise Laurenius på In-Italia, på mailadress louise@signatours.dk.

More from Louise Laurenius

Involtini di Melanzane – Auberginerullader med tre ostar och tomatsås

Jag älskar aubergine! Men jag kan ärligt säga att jag, innan jag...
Read More